Maak kennis met Nicky
 

Kom tot rust en laat je verwennen in Nicky’s schoonheidsinstituut in Kasterlee. Je kunt hier terecht voor een cosmetische of gespecialiseerde pedicure, manicure met gellak en gelaatsbehandelingen van het Italiaanse topmerk Gerard’s. Daarnaast specialiseerde ze zich in huidverbetering dankzij innovatieve Q ReGenesys technologie. Ook de heren kunnen zich laten verzorgen dankzij de Men3 producten, aangepast aan de mannenhuid. 

Nicky baatte jarenlang als kok een restaurant uit met haar moeder in Turnhout, maar kwam uiteindelijk in Kasterlee terecht. Ze nam de zorgen voor haar dochter op zich en kon dit niet langer combineren met de horeca. In 2017 sloeg ze een totaal nieuwe weg in, met succes. “Ik volgde de opleiding van gespecialiseerde voetverzorging en startte met pedicures vanuit mijn wasplaats. Het begon kleinschalig, maar zo kon ik mijn uren zelf kiezen en er zijn voor mijn dochter. Ik vond de voetverzorging erg leuk om te doen en kreeg zin in meer. Nadien volgde ik ook de opleiding tot nagelstyliste, schoonheidsspecialiste en skin expert. Een aantal jaar later heb ik mijn woning verbouwd en heb nu een apart schoonheidssalon.”

GERARD'S, PIONEER IN DE BEAUTY WERELD

Als gediplomeerd skin expert neemt Nicky jouw huid onder de loep voor een grondige huidanalyse en advies voor behandeling op maat. “Ik werk met het Italiaanse merk Gerard’s die al 50 jaar pioneer zijn in de beauty wereld. Ze werken op natuurlijke basis, zonder parabenen, nikkelvrij en dermatologisch getest. Na de huidanalyse bespreek ik met de klanten wat er aangeraden is, volgens hun wensen en budget. De gelaatsverzorging en producten worden afgestemd op jouw huid. De Recreage kuur van Gerard’s geeft ongelooflijke resultaten omdat ze werken tot op het celniveau. In ons DNA zitten bepaalde chromosomen, waaronder die voor het ouder worden. En de producten werken specifiek daarop in. Een kuur bestaat uit 4 behandelingen in één maand en de producten voor thuisverzorging zijn inbegrepen.” 

GEDIPLOMEERD SKIN EXPERT VOOR HUIDVERBETERING

Als klanten komen voor huidverbetering is er ook dermaplanning of een niet invasieve behandeling met de Q ReGenesys technologie. “Dit is een innovatief toestel, uniek in België, dat werkt met radiofrequentie, endo-massage, lichttherapie en lasertechnologie. Het is een volkomen veilige en pijnloze behandeling, zonder bijwerkingen. Het is een uiterst geavanceerde technologie die de huid verstevigt, verjongt en huidproblemen aanpakt zoals rimpels, pigmentvlekken,... Het kan ook op het lichaam toegepast worden voor body contouring en aanpak van cellulitis, striemen, huidverslapping.... Dermaplanning is ideaal voor mensen met een doffe/vale huid en veel donshaartjes. Met een speciaal ontworpen mesje worden alle dode huidcellen en donshaartjes verwijderd. De huidvernieuwing wordt gestimuleerd en het resultaat is een egale frisse teint.” 

POWER BOOST VERZORGING SPECIFIEK VOOR MANNEN


Nicky specialiseerde zich daarnaast in de mannenhuid met een aangepaste huidverzorging, scheeradvies en producten van Men3. “Een mannenhuid toont grote verschillen, denk maar aan grotere poriën, talg- en zweetklieren waardoor de huid vaak vetter is. Daarom gebruik je als man ook best huidverzorgingsproducten die hierop afgestemd zijn. Zowel de producten voor tijdens de Power Boost gelaatsverzorging als voor thuisgebruik zijn specifiek voor de mannenhuid ontwikkeld. Na een huidanalyse stem ik de verzorging af op jouw behoefte. De meeste mannen denken dat scheerbrand, uitslag, ingegroeide haren of een gevoelige huid, normale bijverschijnselen zijn na het scheren. Maar met de juiste producten en scheermesje behoren deze problemen tot het verleden.” 

"IK BEN EEN ECHTE BABBELAAR, MAAR KAN OOK GOED LUISTEREN."


Nicky doet haar job met passie en legt haar klanten graag in de watten. “Ik heb graag dat de klanten zich hier thuis voelen. Mijn salon is gezellig en warm om in te vertoeven, met sfeerverlichting en een rustig muziekje. De klik met de klanten is natuurlijk ook erg belangrijk. Doordat ik al in de 50 ben merk ik dat mensen zich vlugger goed voelen bij mij en mij vertrouwen. Ik ben een echte babbelaar, maar kan ook goed luisteren”, glimlacht Nicky.