menu
Reviews
Tine S.
18/01/2024
Elke keer als ik van bij Nicky kom, voel ik me mooier, meer relaxed en vrolijker. Nicky combineert professionaliteit naadloos met een vlotte, ontspannen babbel. De tijd gaat daar véél te snel voorbij! Een aanrader!
Antwoord van de handelaar:

Dankjewel 🙏

Sabine K.
15/01/2024
Bij Nicky heb ik al verschillende keren een pedicure en gelaatsbehandeling laten doen. Je voelt de passie voor haar job en de aandacht voor de huid tijdens de verzorging. Ze geeft je ook extra tips mee om thuis de huidverzorging verder te zetten. Voor een aangename beleving en een vriendelijke lach moet je zeker bij Nicky zijn!
Antwoord van de handelaar:

Dankjewel Sabine

Ronny R.
14/01/2024
Fijne sfeer, deskundige uitleg & behandeling, goede producten, … kortom steeds een puur verwenmoment.
Antwoord van de handelaar:

Dankjawel 🫶

Sofie S.
14/01/2024
Pas weer bezoekje gebracht aan Nicky. Topvrouw die haar vak echt door en door kent. Goed huidadvies en heerlijke behandelingen. Doe zo verder Nicky ❤️
Antwoord van de handelaar:

Dankjewel 😘

Bieke H.
12/01/2024
Met passie en rust worden schitterende pedicures, gezichtsbehandelingen gedaan. Zalig adres!!
Antwoord van de handelaar:

Dankjewel Bieke, ik zie jou ook altijd graag komen in mijn salon.

Evelien B.
12/01/2024
Ik heb onlangs weer een bezoek gebracht aan het schoonheidssalon van Nicky en ik moet zeggen, het is elke keer een onvergetelijke ervaring. Ze luistert aandachtig naar mijn zorgen en wensen, en geeft me persoonlijk advies over het behandelen van mijn acne. Haar expertise en vriendelijkheid creëerden een ontspannen sfeer, waarin ik me volledig op mijn gemak voel. Wat ik vooral waardeer aan dit schoonheidssalon is de focus op huidverbetering. Na een aantal behandelingen merkte ik een aanzienlijke verbetering in mijn huidconditie. De acne was duidelijk verminderd en mijn huid zag er gezonder en stralender uit. Dit bewijst dat Nicky echt weet wat ze doet als het gaat om het bestrijden van acne en het verbeteren van de huid. Ik kan dit schoonheidssalon van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een ontspannende en effectieve huidbehandeling.
Antwoord van de handelaar:

Dankjewel Evelien

DANIQUE V.
09/10/2021
TOP adres!
Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten.
Boek behandeling online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken.
Bestel online
Koop online onze producten en geniet van scherpe kortingen.
Messenger logo
Chat